Inspiratie

Soms gebeurt er iets in ons leven waardoor we een glimp opvangen van een ruimere dimensie van ons bestaan. Dan gaat het even ons verstand te boven en voelen we ons plotseling heel gelukkig, probleemloos, licht… . Ken je dat? Je luistert naar prachtige muziek, geniet van een weids uitzicht of kijkt naar het frisse groen van een jong beukenblad en … alles lijkt transparant te worden. De tijd valt stil en je ervaart een diepte van je bestaan, die roerloos en grenzeloos is.

In onze vertrouwde manier van kijken is het anders. We zien de werkelijkheid concreet en tastbaar, een boom is een boom, jij bent jij en ik ben ik. Deze dimensie kennen we allemaal, onze omgangsvormen zijn hierop gebaseerd en dat is reuze handig.

Als we ons kunnen bewegen tussen de alledaagse en de diepste werkelijkheid van ons bestaan zijn we vrij, thuis bij onszelf en in ons leven. Het begint met je toewending, je JA naar wat er in je leeft….. .

Ga je mee op avontuur? Tijdens de sessies help ik je om je controlerende geest te ontspannen door meditatie en visualisatie. In het gesprek ontmoet ik je op je verschillende bestaanslagen, waardoor je thuis komt bij jezelf en creatieve antwoorden vindt op je vragen.