Therapie

Waarschijnlijk ben je op deze pagina gaan kijken omdat je vastloopt, een groot verdriet voelt, angstig bent of juist boos en ontevreden. Dan is het prettig als er iemand met je mee kijkt, je steun biedt en je inzicht geeft in de knoop waar je in zit. Zodat je deze kunt ontwarren en de moeilijke periode waar je nu doorheen gaat een verrijking voor je kan worden.

Eerder kwamen mensen bij me met o.a. de volgende aanleidingen:

  • Ik ben zo ontevreden, er moet toch meer in het leven zijn dan dit?
  • Mijn leven is al een tijd uit balans, ik ben moe en lusteloos
  • Ik ben ongeneeslijk ziek en vind het moeilijk hier mee om te gaan
  • Ik loop telkens tegen hetzelfde patroon van mezelf aan, niets heeft geholpen
  • Ik heb een groot verlies geleden en dat doet zo'n pijn
  • Mijn onzekerheid, verlegenheid, perfectionisme … zit me in de weg

Je bent met veel levensvragen welkom bij me. Ik kan je bijstaan om met een ruimere, mildere blik naar jezelf te kijken. Zodat je je hart kunt openen en thuis kunt komen bij jezelf.
Ik help je niet zozeer om je van je moeilijkheden te verlossen, maar om je ermee te leren verhouden, eerlijk en oprecht. Hier is moed voor nodig, want onze natuurlijke neiging is om weg te gaan van pijn en ongemak. Als je het wel doet is je beloning dat je vollediger en doorleefder jezelf bent. Je zult je gelukkiger en evenwichtiger gaan voelen.
Je boekt resultaat als je bereid bent om je issues werkelijk aan te kijken. Daarbij kan mijn begeleiding je helpen.

"In een moeilijke, angstige en verdrietige fase in mijn leven heeft Anja me enorm bijgestaan. Door er voor me te zijn, me te ondersteunen en inzicht in mezelf te geven. Ik heb mijn creativiteit, (zelf)vertrouwen en levenslust terug gekregen dankzij Anja." Esther

"Vanaf een bepaald niveau kun je het niet in je eentje, dan heb je iemand nodig die je de weg wijst. Ik weet nu welke kant ik met mijn leven uitwil. Ik heb meer kennis van mezelf, meer contact met mezelf, meer tolerantie naar mezelf." IvJ